AanmeldenAlgemeenPRIJZENDownload opdrachtenRESULTATEN UPLOADENFAQVoorwaarden

PRIJZEN KNVB SCHOOLVOETBAL – IN DE KLAS! 2021

Heb je met je klas meegedaan aan KNVB Schoolvoetbal – in de klas! 2021 en jullie resultaten ingestuurd? Dan maak je automatisch kans op te gekke prijzen voor de hele klas!

Hoe maak je kans
op DEZE prijzen?

Door deel te nemen aan KNVB Schoolvoetbal – in de klas! en alle opdrachten en resultaten met ons te delen. Dat doe je via deze pagina.

Onder alle inzendingen worden de prijzen verloot. Het gaat ons er dus niet om dat je ‘het beste’ bent, maar dat je leuk en creatief bezig bent geweest met de hele klas. Iedereen maakt ongeacht de inhoud van zijn/haar inzending evenveel kans op de prijzen.

Bekijk hieronder wat we allemaal gaan verloten onder alle inzendingen;
  • Een Schoolplein 14 van de Johan Cruyff Foundation bij jou op school (1 klas)
  • Met je klas een hele dag op de KNVB Campus beleven met toffe activiteiten (6 klassen)
  • Een KNVB Voetbalfestival bij jou op school georganiseerd (3x)
  • Een bezoek van een profvoetballer bij jou op school (bv. Rafael van der Vaart) wanneer je je Vaantje thuis en op school hebt opgehangen (2x)
  • Een oranje Nike voetbal voor alle leerlingen in de klas (10x)
Op 30 juni organiseren we de feestelijke dag op de KNVB Campus (indien dat binnen de gestelde corona maatregelen kan), waar een aantal klassen bij aanwezig mag zijn! Die klassen zullen we ruim van te voren benaderen. De overige prijswinnaars van de andere prijzen zullen we op 30 juni bekend gaan maken.

Alvast heel veel succes, maar vooral plezier gewenst in de klas!

Om kans te kunnen maken op de KNVB Schoolvoetbal – in de klas! 2021 prijzen, dien je akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden bij inschrijving. Die voorwaarden kun je hier teruglezen.

Ervaar het plezier
van sport en sportiviteit

Sporten is een plezier voor ieder kind. Elke generatie moet hier maximaal van kunnen genieten. Ook in een bijzonder jaar als 2021.

Ben jij leraar voor groep 5, 6, 7 of 8 op een basisschool in Nederland? Meld je dan nu gratis aan! Je ontvangt het gratis deelnamepakket en kunt met de klas meedoen aan leuke en leerzame opdrachten. Zo maakt iedere klas er de laatste maanden van het schooljaar toch een feestje van met voetbal! Zeker ook tijdens de EURO 2020 periode 😃
Meld je gratis aan