AanmeldenAlgemeenPRIJZENRESULTATEN UPLOADENFAQVoorwaarden

KNVB Schoolvoetbal
In de klas!

Dit jaar organiseren we KNVB Schoolvoetbal – in de klas! Een corona-proof programma dat binnen de eigen klas uit te voeren is! Je vindt er alles over op onze website.

KNVB Schoolvoetbal – in de klas! is een alternatief en gratis schoolvoetbal aanbod, gericht op de groepen 5 t/m 8 van iedere basisschool! Samenwerken als gehele klas staat centraal, net zoals in een normaal schoolvoetbalteam. Dus juf of meester:
Meld je klas gratis aan!

UITLEG
SCHOOLVOETBAL
IN DE KLAS

Iedere klas krijgt een aantal opdrachten, challenges en quizzen en kan daarmee hele toffe prijzen winnen! Deze opdrachten kosten niet teveel tijd en mogen binnen een langere periode in mei en juni uitgevoerd worden. 

De opdrachten hebben te maken met voetbal maar zijn ook heel leuk als je (nog) niks met voetbal hebt. Zo kun je bijvoorbeeld van alles leren over samenwerken, maar ook hoe jullie als klas je eigen tv-programma kunnen maken. En het leuke is, iedereen in de klas kan meedoen!

Er zijn hele toffe prijzen te winnen, zoals een KNVB voetbalfestival bij jou op school, een Schoolplein 14 van de Johan Cruyff Foundation op jouw schoolplein of een volledig verzorgde dag op de KNVB Campus in Zeist aan het einde van dit schooljaar!

Ontvang het gratis
KNVB SCHOOLVOETBAL 
- IN DE KLAS! DEELNAMEPAKKET

Ben jij een juf of meester van groep 5, 6, 7 of 8 op een basisschool in Nederland? Meld je klas dan nu aan en ontvang per post ook het deelnamepakket* voor in de klas, met onder andere*:
Vraag gratis aan en doe mee!
* Inhoud kan op onderdelen afwijken van hetgeen hierboven beschreven. Pakket onder voorbehoud van beschikbaarheid

PARTNERS
VAN
SCHOOL
VOETBAL

Albert Heijn
Albert Heijn staat midden in de samenleving. En daardoor voelen en snappen we als geen ander wat Nederland beweegt. Wat Nederlanders enthousiast maakt. Wat Nederland samenbrengt en uniek maakt. Het hebben van ambitie, alles halen uit je talent, doorzetten, volharden, klein doen, groot denken en het genieten van vooruitgang en succes. Dat vinden we allemaal terug in de meest populaire sport van Nederland: voetbal. Daarom zijn we partner geworden van de KNVB. Als supporter van voetballend Nederland zijn we er voor iedereen die zelf voetbalt, vrijwilligers op de clubs, fans langs de lijn en thuis. Daarnaast zet Albert Heijn zich als hoofdsponsor van het KNVB Schoolvoetbal in om alle kinderen in Nederland op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met voetbal.

Johan Cruyff Foundation & ESPN
Daarnaast is de Johan Cruyff Foundation als maatschappelijk partner aangesloten en is ESPN als mediapartner verbonden aan KNVB Schoolvoetbal – in de klas! 2021. Hun betrokkenheid zien we ook terug in de challenges die jullie als klas mogen doen en in toffe content en filmpjes.
Naar reguliere Schoolvoetbal website


Hier lees je alles over KNVB Schoolvoetbal en de reguliere schoolvoetbaltoernooien.


ERVAAR HET PLEZIER VAN
SPORT EN SAMENWERKEN

Sporten is een plezier voor ieder kind. Elke generatie moet hier maximaal van kunnen genieten. Ook in een bijzonder jaar als 2021.

Ben jij leraar voor groep 5, 6, 7 of 8 op een basisschool in Nederland? Meld je dan nu gratis aan! Je ontvangt het gratis deelnamepakket en kunt met de klas meedoen aan leuke en leerzame opdrachten. Zo maakt iedere klas er de laatste maanden van het schooljaar toch een feestje van met voetbal! Zeker ook tijdens de EURO 2020 periode 😃
Meld je gratis aan