AanmeldenAlgemeenPRIJZENDownload opdrachtenRESULTATEN UPLOADENFAQVoorwaarden

Download hier
alle opdrachten

Download hier de handleiding met daarin alle opdrachten, challenges en quizzen voor KNVB Schoolvoetbal 2021 – in de klas!
Download opdrachten

Hoe werkt het?

In de bestanden die je download tref je een handleiding aan die de basis vormt voor de voetbalopdracht, 3 challenges en 5 Squla quizzen die je met de hele klas kan doen. Net als in een echt schoolvoetbalteam heeft iedereen een belangrijke rol om samen plezier te maken, punten te scoren en vooral veel lol te maken 🎉

Stap 1
AAN DE SLAG

Ga met de klas aan de slag met de voetbalopdracht en challenges en/of een quiz op Squla. Zorg ervoor dat de hele klas samenwerkt en iedereen een rol heeft. Maak iets waardoor het werken aan het resultaat en het resultaat zelf zichtbaar wordt. Denk bijvoorbeeld aan een foto of filmpje(s), een verslag met foto’s of een linkje naar de website van de school waarop de foto’s en tekst zijn gedeeld. Jullie bepalen met elkaar, in de klas, wat je als resultaat naar ons opstuurt.
Volgende stap

Stap 2
Resultaten insturen

Als je helemaal klaar bent met alle opdrachten/challenges en quizzen, dan deel je de resultaten met ons via onze website. De resultaten moeten voor vrijdag 18 juni om 18:00 uur bij ons ingeleverd zijn. De ingestuurde resultaten zijn niet goed of fout, het belangrijkste is dat jullie vooral veel lol hebben en lekker samenwerken tijdens het uitvoeren van de opdrachten en dat wij zien waar jullie samen aan hebben gewerkt!
Deel de resultaten

Stap 3
Maak kans op te gekke prijzen

De klassen die voor alle onderdelen van ‘KNVB Schoolvoetbal - in de klas!’ hun resultaten insturen, maken kans op toffe prijzen!

Zo nodigen we diverse klassen uit op de KNVB Campus voor een gave voetbaldag op 30 juni aanstaande (mits dat met geldende corona maatregelen kan en mag), verloten we een aantal KNVB Voetbalfestivals onder de klassen en maken klassen kans op clinics met coaches van Oranje, een bezoek van een oud-profvoetballer als Rafael van der Vaart op school en nog een aantal andere prijzen.

Ook verloten we een Schoolplein14 van de Johan Cruyff Foundation voor jullie school! Uiteraard houden we bij inzetten van de prijzen rekening met de dan geldende richtlijnen rondom corona en stemmen we dit af met de winnende klassen en scholen.
Volgende stap

Download hier
alle opdrachten

Download hier de handleiding met daarin alle opdrachten, challenges en quizzen voor KNVB Schoolvoetbal 2021 – in de klas!
Download opdrachten